Зміна адреси (прописки) ФОП (приватного підприємця) також спричиняє потребу заміни деяких офіційних документів, зокрема Випики з ЄДР.

ФОП (підприємець) повинен протягом одного місяця після зміни адреси подати державному реєстратору реєстраційну заяву

Вартість зміни адреси

Реєстрація зміни адреси підприємця — 800 грн. (2 дні)

У вартість послуги входить:

• Попередня консультація по пакету документів;
  • Підготовка реєстраційної картки;
  • Сплата держмита (250 грн.);
  • Подання пакету документів для державної реєстрації змін;
  • Отримання Виписки з новою адресою, та з відомостями про постановку на облік у Статистиці та ДПС.

Додаткові послуги:

• Послуги нотаріуса (оформлення нотаріального доручення) — 350 грн.
  • Реєстрація платником єдиного податку — 800 грн.
  • Внесення змін до витягу (свідоцтва) платника єдиного податку — 800 грн.
  • Реєстрація платником ПДВ — 900 грн.
  • Виготовлення печатки – від 450 грн.
  • Оформлення працівників (підготовка трудового договору, наказу та подання повідомлення в ДПІ про прийняття нового працівника) – 700грн.
  • Подання звітності, сплата податків, оптимізація податків, консультації, ведення книги обліку – від 600 грн. (в місяць).

Як замовити?

Попередньо надати:

• копію паспорта та ідентифікаційного коду.

Інформацію можна надіслати SMS, на e-mail (вказавши номер моб. для зв’язку), або безпосередньо на сайті за допомогою послуги замовлення онлайн. Замовлення на сайті онлайн приймаються цілодобово. Після надсилання замовлення на протязі 30 хв. (в межах з 9.00 до 19.00. крім суботи, неділі та святкових днів), Вам обов’язково зателефонує спеціаліст для уточнення інформації.

Оплата за послуги може здійснюватись:

• Шляхом внесення попередньої оплати готівковим платежем  (повний розрахунок в момент отримання Вами готових документів);
  • Попередньою оплатою за реквізитами на поточний рахунок.